استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: با پیگیری مجدانه، سهم خراسان جنوبی را از بودجه ۱۴۰۴ افزایش دهیم.
به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ جواد قناعت امروز سهشنبه (29 آبان) در هفتمین شورای برنامهریزی و توسعه خراسان جنوبی با بیان اینکه شهرک تخصصی انرژی خورشیدی در شهرستان خوسف به ظرفیت ۳۰ مگاوات راهاندازی میشود، اظهار کرد: تاکنون برای ۱۵ مگاوات آن سرمایه گذاران اعلام آمادگی کرده اند اما سرمایهگذاران بومی در اولویت واگذاری زمین در این شهرک خواهند بود.
وی افزود: ایجاد شهرک انرژی خورشیدی در شهرستانهای طبس، فردوس و نهبندان هم در دستورکار قرار دارد.
استاندار بیان کرد: ۴۷ درصد اعتبارات بازسازی زیرساختهای خسارت دیده از سیل کشور به این استان اختصاص یافته است.
قناعت با تأکید بر اینکه کل اعتبارات تملکی مصوب برای بازسازی زیرساختها ۲۵ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال لحاظ شده، تصریح کرد: سهم استان خراسان جنوبی از این اعتبار ۱۲ هزار میلیارد ریال است.
وی ادامه داد: اختصاص ۴۷ درصد کل این اعتبارات به خراسان جنوبی، نتیجه پیگیریهای مستمر در مرکز و نشاندهنده همافزایی حوزههای مختلف استان است.
استاندار با اشاره به اینکه لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ در اوایل آبان ماه تقدیم مجلس شده، گفت: باید از طریق نمایندگان مجلس از ظرفیت اعتبارات این لایحه حداکثر استفاده را داشته باشیم و استان از بودجه سال آینده بیشترین انتفاع را ببرد.
قناعت با تأکید بر اینکه مسئولان دستگاههای اجرایی باید در حوزه کاری خود اشرافیت کامل را بر لایحه بودجه سال آینده داشته باشند، بیان کرد: باید جایگاه و نقش استان در لایحه بودجه سال آینده برجسته شود تا بتوانیم ارقام دریافتی اعتباری خراسان جنوبی را افزایش دهیم.
به گفته وی رویکرد اصلی خراسان جنوبی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ تکمیل زیرساختها و پروژههای نیمه تمام میباشد که نیاز است پیگیریهای لازم انجام شود تا این طرحهای عمرانی و زیرساختی استان با همین شتاب ادامه پیدا کند.
استاندار ضمن تأکید بر بهرهبرداری از همه ظرفیتهای قانونی لایحه بودجه سال آینده، اضافه کرد: ادارهکل راه و شهرسازی در جذب اعتبارات سال جاری راههای خراسان جنوبی کارنامه موفقی دارد که قابل تقدیر است.
قناعت اظهار کرد: در راستای فرآوری مواد معدنی به سمت تکمیل زیرساختهای استان رفتهایم به گونه ای که در حال حاضر فاز دوم طرح انتقال گاز از دشتک زابل به سربیشه، طرح آبرسانی از دریای عمان و راه آهن زاهدان - بیرجند - مشهد در دست اجراست.
وی گفت: پیمانکاران در ۱۲ قطعه راه آهن خراسان جنوبی فعال هستند و فاز نخست این طرح در راستای تکمیل زیرسازی طرح به ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
استاندار ادامه داد: در بودجه سال ۱۴۰۲، برای تکمیل راه آهن استان هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته که با این اعتبارات قطره چکانی نمیتوان این طرح زیرساختی را به سرانجام رساند.
قناعت بیان کرد: به دلیل اعتبارات بسیار پایین طرح راه آهن استان در قانون بودجه به سمت تأمین اعتبار این طرح از محل تهاتر نفتی رفتهایم که این ردیف اعتباری باید حفظ شود.
استاندار در ادامه با اشاره به اختتامیه کنگره ابن حُسام خوسفی در دانشگاه بیرجند، عنوان کرد: رویکرد فعالیتی ما براساس نقشه مهندسی فرهنگی کشور است، خراسان جنوبی مفاخر و مشاهیر معروفی و بزرگی دارد که باید بیش از گذشته در راستای معرفی آنان اقدام کنیم.
قناعت با بیان اینکه برگزاری بزرگداشت مفاخر مختلف نقش مؤثری در حفظ و تقویت هویت ایرانی و اسلامی دارد، افزود: این کنگره بزرگ با برنامههای مختلف و متنوعی برگزار شد که از دست اندرکاران آن تشکر میکنیم.
وی از ثبت جهانی روستای اصفهک طبس خبر داد و گفت: ۲۵۰ روستا از سطح جهان به کمیته میراث بشری کلمبیا معرفی شدند که در نهایت ۴۰ روستا جهانی شد، از ایران تنها روستای اصفهک خراسان جنوبی ثبت جهانی شد و تعداد روستاهای جهانی کشور به ۲ روستا افزایش یافت.
نظر شما